Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pet Product S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana pentru pisici Sanabelle
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gama de hrana Sanabelle contine o combinatie prestabilita de proteine animale de inalta calitate, care acopera pe deplin necesarul de aminoacizi pentru pisica dumneavoastra.

Continutul ridicat dar echilibrat de acizi grasi Ω3- si Ω6- si adaosul microelementul  zinc,  in forma unei legaturi organice zinc-chelat  au grija ulterior de vitalitatea animalului, de vederea optima a acestuia,  piele matasoasa, blana stralucitoare si sprijina sistemul imunitar al pisicii dumneavoastra.  
Prin utilizarea unor  anumite fibre vegetale  se reduce formarea  ghemotoace de par  si se favorizeaza trecerea fara probleme a ghemotoacelor deja formate prin  intestine.

Continutul unor substante de balast naturale, introducerea de fructo-oligozaharide, a unor minerale naturale puternic absorbante si a semintelor de in stimuleaza flora intestinala a pisicii dumneavoastra (eubioza), reduce mirosul neplacut al fecalelor.

Produsele Sanabelle se gasesc intr-un ambalaj care pastreaza aroma: ambalajele de 400g si 2 kg, fiind dotate cu un sistem de inchidere practic ca un fermoar iar  ambalajul de 10 kg este dotat cu un ventil de protejare a aromei.
Din Gura in Gura