Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pet Product S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana pentru caini Pro Pac dog
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pro Pac Large Breed Puppy   26/14
Hrana uscata superpremium special conceputa pentru cainii a caror greutate la maturitate depaseste 20 kg.
Pro Pac Large Breed Puppy contine acizi grasi esentiali Omega-3 si Omega-6 pentru sanatatea sistemului nervos si imunitar, pentru piele sanatoasa si blana lucioasa.
Sortimentul este imbogatit cu glucozamina si sulfat de condroitina pentru articulatii puternice si sanatoase.

Pro Pac Adult Chunk & Adult Mini Chunk  26/15 sunt sortimente de hrana special concepute pentru caini adulti cu activitate normala.
Ingredientul principal il constituie carnea de pui de cea mai buna calitate alaturi de grasimea de pasare, impreuna conferind produsului  palatabilitate si digestibilitate maxima.

Pro Pac Large Breed Adult    23/13
Hrana uscata SuperPremium completa si echilibrata, cu raporturi optime intre proteine, grasimi, carbohidrati, vitamine si minerale, special conceputa pentru a satisface necesarul nutritiv al cainilor adulti cu activitate normala si a caror greutate depaseste 20 Kg.
Sortimentul este imbogatit cu glucozamina si sulfat de condroitina pentru articulatii puternice si sanatoase. Pulpa de sfecla reprezinta sursa principala de fibre naturale care favorizeaza digestia,
  
Pro Pac Performance Puppy 30/20  
Hrana uscata superpremium, completa si echilibrata, special conceputa pentru juniorii raselor de caini cu activitate intensa si femelele in lactatie sau gestante.
ProPac Performance Puppy are un gust deosebit conferit de carnea de pui de cea mai buna calitate, de ingredientele atent selectionate, si este usor de digerat.

Pro Pac High Performance  30/20
Hrana uscata superpremium special conceputa pentru cainii adulti cu activitate fizica intensa (caini utilitari, caini de sanie, caini de vanatoare, salvatori ).
Este o hrana bazata pe un raport ridicat si echilibrat de proteine si grasimi ,conceputa pentru cainii cu activitate fizica intensa.

Pro Pac   Lamb Meal & Rice 25/12                
Formula special conceputa pentru cainii sensibili la anumite componente ale hranei. Alergiile se pot manifesta ca dereglari digestive, probleme cu pielea si blana (cutanate). Astfel, PRO PAC Lamb & Rice contine ingrediente atent selectionate care reduc riscul aparitiei alergiilor (orez,carne de miel ).

Pro Pac   Earthborn Holistic 22/12
Dieta complexa. Sursele proteice de baza sunt carnea de pui si peste (deshidratate) bogate in principii nutritive care asigura o formula foarte palatabila si digerabila. Acest amestec unic de proteine animale, cereale, fructe, legume si plante se constituie intr-un aliment sanatos, cu valoare nutritonala foarte ridicata.
Pro Pac Earthborn Holistic contine L-carnitina si probiotice (Lactobacillus acidophillus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum) care imbunatatesc digestia.

Pro Pac Low Fat 14/6
Special conceput pentru cainii adulti supraponderali, cu activitate fizica redusa sau cu tendinta pronuntata de ingrasare.
Ingredientul principal , carnea deshidratata de pui confera palatabilitate crescuta datorita gustului unic.

Pro Pac Senior 21/12
Special conceput pentru cainii adulti in varsta de peste 6 ani
Ingredientul principal, carnea deshidratata de pui confera palatabilitate crescuta datorita gustului unic.
Din Gura in Gura